3 Ağustos 2014 Pazar

Şifre / Martha Louise&Elisabeth Nordeng


"Çok büyük bir enerjik değişimin içinden geçiyoruz ve bu durum yaşadığımız hayatı sıradışı bir hale getiriyor. Bizi de etkileyen bu artan enerji akışı, hayatlarımızın değişmesine neden oluyor. Geçmişte bize önemli gelen bazı şeyler şimdi çok sıradan ve yüzeyseller. Hayatımızın her alanında, her zaman yapabileceğimizin en iyisini yapmak üzere koşullandırıldık. Şimdi ise, belki siz de bir değişime uğradınız. Hayatınızı sizin için anlamlı olacak şekilde, amacınıza uygun yaşamak istiyorsunuz. Ama bunu nasıl gerçekleştirebileceğiniz konusunda bir fikriniz yok. Belki spiritüel alanınızı çoktan açtınız bile, ancak her günkü yaşantınıza ugulamakta zorluk çekiyorsunuz. Spiritüel şifrenizi yeniden keşfetmek, bizim hayatlarımızı değiştirdiği gibi sizin de hayatınızı değiştirebilir."

Norveçkraliyet ailesinden Prenses Martha Louise ve melekler dünyası üzerine çalışmalarıyla tanınan Elisabeth Nordeng'in yazdığı bu kitap, spiritüel tarzda okumayı sevenler için birebir.

Kitap iki bölümden oluşuyor:
1.Spiritüel şifreye doğru
2.Spiritüel şifreniz aracılığıyla bağlantılar kurun

Birinci bölümde çakralar, fiziksel vücut, aura, spiritüel şifre ve spiritüel şifreyi keşfedin bölümleri yer alıyor. Bu bölümlerde kendinizi nasıl tanıyacağınız anlatılırken, buna yönelik egzersizler de veriliyor.
İkinci bölüm de kalbin kaynağı, yeryüzü, evren, hayattaki en iyi şey, melekler ve ayrılma başlıklarına ayrılmış ve yine meditasyonlarla zenginleştirilmiş.
En sonda ise, meditasyonlar için ipuçları verilmiş.

Kitabın arka kapak yazısı şöyle:
"Şifre, kişisel gücünüzü keşfederek hayatınızı değiştirebilmeniz için, yenilikçi meditasyon teknikleriyle yolunuza ışık tutan bir rehber niteliğinde. Spiritüel şifrenizi bularak kalbinizin kaynağına ulaşmak, ruhsal bir yolculuk yapmanızı sağlayacak. Böylece, koruyucu meleğinizin sevgisini hissedebilecek, kalbinizin gerçekte ne dediğini anlayacak ve kendi içsel gücünüzü keşfedeceksiniz.

Norveç kraliyet ailesinden Prenses Martha Louise ve melekler dünyası üzerind çalışmalarıyla tanınan Elisabeth Nordeng, öğrencilerinden ve müşterilerinden duydukları ilham verici hikayeler ile kendi kişisel tecrübelerini birleştirerek, kalbinizle, dünyayla, evrenle ve koruyucu meleğinizle nasıl bütünleşeceğinizi, içsel enerjinize nasıl ulaşacağınızı gösteriyor."

Hiç yorum yok: