3 Kasım 2016 Perşembe

Birbirinden Güzel İki Yeni Kitap

İlk kitabımız Final Kültür Sanat Yayınları'ndan.



Marabu Adası

Yazan: Antonio G. Iturbe
Resimleyen: Alex Omist

"Susu, sualtı bahçeciliği yapmak üzere aksi papağanı Tio Rufus ile birlikte taşındığı Marabu adasına yavaş yavaş alışıyor.

Fakat bir şampuan reklamı için birbirinden havalı mankenler ve ukala bir yönetmenle birlikte adaya kalabalık bir set ekibi gelince, Susu'nun dengesi galiba biraz bozuluyor."





İkinci kitabımız Tudem Yayınları'ndan ödüllü bir kitap.




Kuş Olsam Evime Uçsam

Yazan: Güzin Öztürk
Resimleyen: Hicabi Demirci

"Ağaçlar da savaştan kaçar...

Kuş Olsam Evime Uçsam iç savaş dolayısıyla evini, yurdunu terk etmek zorunda kalmış insanların dünyasında bir yolculuğa çıkarıyor okurlarını. Küçük bir çocuğun gözünden; Beşir'İn hayalleri, umutları eşliğinde... Ve Hicabi Demirci'nin metni zenginleştiren olağanüstü çizimleriyle..."

"Kuş Olsam Evime Uçsam, çocuklarla başka türlü bir hayatın mümkün olduğuna ve çocukların dünyayı kurtaracağına inanan Güzin Öztürk'ün ilk romanı. 2015 Tudem Edebiyat Roman Yarışması Birincilik Ödülü'ne değer görülen bu etkileyici eser, savaşlardan zarar gören tüm çocuklara adanmış bir barış mesajı... Yunus Nadi Karikatür Ödüllü Hicabi demirci ise, çizimleriyle Beşir'in hayallerine dokunmamızı sağlıyor ve sanat aracılığıyla evsiz yurtsuz kalan küçük bir çocuğun dünyasına bir kapı açıyor."


Hiç yorum yok: