11 Ocak 2017 Çarşamba

Mavibulut'tan Yeniler

Minik okurlara Fatih Erdoğan'dan eğlenceli bir kitap daha!


Hayvanlar Konseri

Yazan: Fatih Erdoğan
Resimleyen: Çınar Dize Sertbarut
5+ yaş

"Ormanda çok ama çok ama çok sıkıcı bir gün...Hayvanlar can sıkıntıları bir türlü geçmeyince bir konser vermeye karar veriyorlar; ancak onları kim çalıştıracak? Dağ tepe demeden gezip, kendilerine bir orkestra şefi arıyorlar...

Sonunda müziğin, arkadaşlığın ve yardımlaşmanın keyfine varıp ön yargılı olmanın ne kadar can sıkıcı olduğunu keşfediyorlar."



Çocuklara kitap okumayı sevdiren yazar Fatih Erdoğan'dan yaşanmış bir öykü...


Keçi ve Ben

Yazan ve resimleyen: Fatih Erdoğan
5+ yaş

"Kahramanlar her zaman zorda kalanın yardımcısıdır. Kahraman olmaksa hiç kolay değildir. Bir kahraman zor koşullar karşısında direncini yitirmez, kolay vazgeçmez, çabuk pes etmez, geri adım atmaz, yılmaz, sonuna kadar gider...İnatçıdır...Tıpkı keçi gibi..."



Telefona Dönüşen Kız

Yazan ve çizen: Fatih Erdoğan
8+ yaş

"Melis bir sabah uyandığında kendini akıllı bir telefona dönüşmüş olarak buldu. Buna çok şaşırmamak gerekirdi çünkü Melis akıllı bir kızdı ve tabii ki akıllı bir kız eğer telefona dönüşecekse ancak akıllı bir telefona dönüşebilirdi."



Yoksa sınıf Arkadaşım Bir Casus mu?

Yazan: Pamela Butchart
Resimleyen: Thomas Flintham
8+ yaş

"Sınıfa yenir bir öğrenci geldi. Adı Mathilde ve Fransa'dan gelmiş. Izzy ve arkadaşları Mathilde'le tanışmak, ona Gizli Oda'daki güveleri göstermek ve KORKUNÇ okul yemeğinden (KAPUSKA olarak da bilinir) nasıl kurtulacağını öğretmek için sabırsızlanıyorlar. Ama bir sorun var: Mathilde okul yemeğine BAYILDI. Hatta İKİNCİ tabağı istedi!

İşte o zaman Mathilde'in bir CASUS olduğunu ve okula GİZLİ bir görev için geldiğini anladılar. ÇOK GEÇ olmadan onu durdurmaları gerekiyor!!!"

Hiç yorum yok: