24 Mayıs 2011 Salı

Kitaplar üzerine...




Şu sıralar okuyabildiğim kadar çok kitap okumaya çalışıyorum.Elimde o kadar kitap birikti ki, anlatamam!Eee evdekileri bitirmeden devamlı alırsam böyle olur tabii!Ama napayım, benim de böyle bir takıntım var, eğer bir kitabı görüp beğendiysem, okumak istiyorsam, elimdeki kitapları bitirmeden hemen onu da almam gerekir.Neden?Bilmem, sanki almazsam bir daha bulamayacakmışım, alamayacakmışım gibi hissederim ve hemen onu alıp eve götüresim gelir.Eh böyle yapınca da evde kitap kümeleri sürekli yükseliyor!

Geçenlerde Elma Yayınevi'nden iki kitap gönderdiler.Birisi Geleceğe Yön Veren Sözler, diğeri de Felsefe Yelken ve Caz.Bu sıralar bu iki kitabı okuyorum, oğlumdan fırsat buldukça tabii:)Bitirir bitirmez yorumlarımı burada paylaşacağım.

Elma Yayınevi'nin internet sitesine bir göz atmanızı tavsiye ederim.Çok çeşitli kitapları var.Ayrıca Okuryatar adlı bir de blogları bulunuyor.Burada da bir çok kitabın tanıtımı, yorumları yapılıyor.İsterseniz Facebook'taki Okuryatar grubuna da üye olabilir, birçok duyuruyu, kampanyayı ve haberi buradan öğrenebilirsiniz.

6 yorum:

Mehmet Bilgehan Merki dedi ki...

çok ilginç ve kitapçıya gittiğimde almayı hiç düşünmediğim kitaplar okuyorsunuz. doğrusu yorumlarınız ve kitaplarınızı birazda bu nedenle izliyorum

Zeynep'in Evi dedi ki...

okuryatarı duymuştum çok eğlenceli bir site, kitaplar benim de yığıldı ama vakit ah vakit!

Judy Abbott dedi ki...

ben de aynı dertten muzdaripim, okuma sırası kitap dolu ama benim gözüm hep dışarıda yeni çıkanlarla çok satanlarda. yığınları eeritemiyorum bir türlü:)

Zeynep Özmen Ünlü dedi ki...

bende , kitap görünce alıp biriktirenlerdenim. Okunacak kitaları biriktiriyorum. Sonra 1-2 başlıyorum.

Unknown dedi ki...

Mehmet Bey,
Demek kitapçıya gittiğinizde hiç almayı düşünmeyeceğiniz kitaplar okuyorum:)İltifat mı yoksa eleştiri mi?:))

Zeynepcim sen taşınma işini hallet,yine kitaplarına dönersin.Bazen ben senin hızına yetişemiyorum doğrusu:)

Sevgili Judy,
Ah bizim bu huyumuz ne olacak böyle?

Sevgili Zeynep,
İnan şu anda 5 ay filan beni idare edecek kitabım var,hiç almasam olur ama almamak mümkün mü?

Adsız dedi ki...

Kitapevi size nasıl kitap göndermeye başladı?