26 Ekim 2011 Çarşamba

Bebeğinizin Mutlu Gelişimi



Optimist Kitap'tan Sevgili Deniz Hanım'ın bana gönderdiği kitaplar arasındaydı Bebeğinizin Mutlu Gelişimi. Kitapçıda görüp okumak istediğim kitaplardan biriydi. Merakıma yenik düştüm ve hemen okudum.

Bir kere bölüm bölüm, okuması çok kolay. Hiç sıkmıyor sizi! İstediğiniz zaman bırakıp başka bir bölümden başlayabiliyorsunuz. Bir bölümü  okumaya başlayacaksınız diyelim. Öncelikle bölümün başında, birkaç madde halinde, o bölümde neler okuyacağınız yazıyor. Sonrasında bölümü okuyorsunuz. Bölümün bitiminde de 'Bunları Unutmayın' adı altında 10 maddelik hatırlatma bölümü bulunuyor.Ne güzel düşünülmüş değil mi?
Ayrıca çok faydalı bilgiler var, çocuklarımızı büyütürken bilmemiz gereken bir çok şeye değinilmiş.Örneğin bebeğimizin beslenmesinde abur cuburdan kurtulma, tuvalet eğitimi verirken doğru zamanı bilebilme, yalnız uyumasını sağlayabilme, boşanmanın çocuk üzerindeki etkileri, kardeş ilişkileri, utangıçlıkla baş etmeyi öğrenme, erkekler ve kızlar arasındaki farklar, bakıcı-kreş-oyun grupları gibi daha birçok konu var okuyacağınız.

Anne adayları ve annelerin çok severek okuyacağı bir kitap. Bence mutlaka edinmelisiniz. Belli mi olur, ilerleyen günlerde hediye kitap çekilişimizde görebilirsiniz bu kitabı:)

4 yorum:

Unknown dedi ki...

anne değilim henüz adayda değilim ama bu tarz kitapları seviyorum,sıkıcı olmaması ne güzel..edinmek istedim :)

Unknown dedi ki...

Çocuk gelişimi okuyorum. Derslerime yardım edebilecek bir kitap. Kitabı ilk fırsatta alıp okuyacağım :)

dorukhan kuzu dedi ki...

Kuzen bizim zuzu şuan 7 yaşında:)) bu kitabı okumak için biraz geç mi kaldık??

Unknown dedi ki...

Sevgili Gül/İnn,
Madem seviyorsun,o zaman oku bence:)

Sevgili Tuğçe Nur,
Sana çok faydalı olacağına inanıyorum bu kitabın.Tavsiye ederim.

Kuzen,
Malesef geç kalmışsın sen,üzgünüm:)