7 Ağustos 2013 Çarşamba

Modern İnsanın Kutsal Kitabı Küçük Etkinliklerle Nasıl Fark Yaratabilirsiniz? / Michael Norton


Kendiniz için küçük ama dünya için büyük bir adım atmak, hayatınızda artık bir fark yaratmak ve dünyaya da bu farkla katkıda bulunmak istiyorsanız, işe bu kitabı okuyarak başlayın derim.

Modern İnsanın Kutsal Kitabı, 1 Ocak itibariyle başlayıp 31 Aralık'a kadar uygulayabileceğiniz pek çok öneri ile dolu. Hepsi basit, uygulanabilir ancak önemli değişimler yaratacak fikirler.

Kitabın arka kapak yazısı şöyle:

"Dünyada bir fark yaratmak istiyor, fakat nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz. Artık işe koyulabilirsiniz. Bu kitap gündelik hayatınızda yapabileceğiniz birçok ilginç ve eğlenceli etkinlikten bahseden heyecan verici bir kılavuz...Modern İnsanın Kutsal Kitabı, uygulamak için fazla beceri gerektirmeyen, fakat olumlu bir değişim yaratacak fikirlerle ve yılın her gününde başvurulabilecek yeni bilgilerle dolu.

Kitabın önerdiği aktivite ve yöntemler bir birey ve tüketici olarak harekete geçmenizi, topluma katkıda bulunmanızı, çevre, sağlık, küreselleşme ve insan hakları gibi on iki farklı alanda önemli değişimler yaratmanızı sağlayacak. İlk adımı atmak ve kitapta listelenen birçok kaynağa doğrudan ulaşmanızı sağlayacak web sitelerini öğrenmek için kitabı günü gününe takip edebilir ya da en fazla ilginizi çeken meselelere yönelebilirsiniz. Kendi kütüphanenize eklemek için mükemmel bir seçenek olmasının yanı sıra sevdiklerinize harika bir hediye olarak da verilebilecek bu kitap, her gün bir adım atarak dünyayı daha iyi bir hale getirmek için başvurulabilecek ilham verici ve kullanışlı bir kaynak."

Kütüphanenizde bulunması gereken, eğlenceli ve faydalı bir kitap, tavsiye ederim.

Hiç yorum yok: