4 Eylül 2009 Cuma

İlk Mim'im!












Bir yılı geçti blogumu yazmaya başlayalı.Hemen hemen herkesin blogunda bu mim olayına rastlamıştım ve çok hoşuma gitmişti.Beni de elbet bir gün birisi mimler diye umut etmiştim.Ama kimse mimlemedi:(Ta ki Sevgili Arkadaşım Çilek Hanım'ın beni mimlediğini görene kadar.O an o kadar sevindim ki anlatamam!Şimdi izninizle bu mimi cevaplamak ve ben de yaymak istiyorum:))

Bu mime göre 7 ilginç özelliğimi yazmam gerekiyormuş.Düşündüm, taşındım ve kendimce ilginç olduğunu düşündüğüm 7 özelliğimi buldum!

1.Öncelikle ben bir kitap delisiyim.Bunun neresi ilginç diyebilirsiniz.Şöyle anlatayım; her zaman her durumda kitap okuyabilirim, sadece arabada giderken okuyamıyorum, midem bulanıyor.Onun dışında evde, işte, sokakta, kafede, televizyon izlerken, arkadaşlarımla konuşurken bile kitap okurum.Okumadığım zaman oturduğum yerde rahat oturamam!Ayrıca birisinde okuduğum ve beğendiğim kitabı mutlaka ama mutlaka kendime de alırım, kütüphaneme koyarım.

2.Bir dönem televizyonda yayınlanan "Çocuklar Duymasın" adlı diziyi yüzlerce kez izlemişimdir.Hala da rastlasam izlerim.Çok sevmiştim o diziyi, ne yapayım!Eşim de görünce kızar, hala mı izliyorsun bunu diye!

3.Yanında hiçbir şey olmadan, taze ekmek yemeye bayılırım.Yemeklerin yanında normalde ekmek yemem ama karnım acıkınca, eğer evde taze ekmek varsa, sadece ekmek yerim.Bu benim küçüklüğümden beri bırakmadığım bir alışkanlığım.

4.En çok kediler olmak üzere genelde tüm hayvanlardan korkarım ve sevmem.Hiçbir hayvana dokunamam, sevemem, yanına bile yaklaşamam.Çocukluğumdan beri bu böyle!

5.Kırtasiye malzemeleri satan dükkanlarda saatler geçirebilirim.Ayrıca hiç ihtiyacım olmasa bile yine de bir sürü kalem, defter, kağıt vs. alabilirim.

6.Ara sıra canım aşırı derecede kırmızı et çeker.Bir müddet yemezsem eğer, mutlaka krize girerim:)Köfte, et sote, döner, kebap, biftek...Ne olursa bir şey yerim ve krizimi sona erdiririm.

7.En son maddeyi de yine kitapla ilgili yazayım.Eğer bir kitaba başlamışsam ama o kitap beni hiç sarmamışsa, yine de ne yapar eder, oflaya poflaya o kitabı bitiririm.Yoksa uyku uyuyamam!

İşte benim ilginç özelliklerim bunlar.Şimdi benim de birini mimlemem gerekiyor.Ben de sevgili kardeşim "Süslü Bakteri"yi mimliyorum!

12 yorum:

Öykücü dedi ki...

:) Seni de mimleyecektim ama zaten mimlenmişsin:))

Çok benziyoruz bu arada:)) Et krizi ve son kitap maddesinde kendimi gördüm:))


Sevgiler..

lezzettabağı dedi ki...

Sağol Öykücü'm,
Ben de senin yazılarını okurken aynı şeyi düşünüyorum hep,gerçekten çok benziyoruz:))

okuranne dedi ki...

merhaba kitapkurdu

Adsız dedi ki...

:):)Kitap kurdusun sen :):)

lezzettabağı dedi ki...

Merhaba Meral!
Sevgiler...

lezzettabağı dedi ki...

Sevgili Sinirli Kelebek,
Evet tam bir kitap kurduyum:))

Syhn dedi ki...

mimin hayırlı olsun:)
hayvanlarla olan maddede birleşiyoruz yalnız ben bu kadar cesurca söyleyemezdim:))

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Çok güzel bir blog, bundan böyle daha sık ziyaret ederim sizi
Sevgilerimle...

www.hayatizlerim.com

Şenay- Doğam dedi ki...

:) Keyifli bir mim ve keyifli bir blog..

Sevgiler..

lezzettabağı dedi ki...

Sevgili Shyn,
Teşekkür ederim!Ne yapayım,açık açık yazdım burada:))

lezzettabağı dedi ki...

Sevgili Özlem,
Teşekkür ederim güzel yorumun için!
Ben de bundan sonra senin sitenin takipçisiyim:)
Sevgiler...

lezzettabağı dedi ki...

Teşekkürler Sevgili Doğa!
Sevgiler...