6 Aralık 2009 Pazar

Dr.Oetker

Dr.Oetker'in çok geniş bir ürün yelpazesi var biliyorsunuz.Un karışımları, tatlılar, koruyucular, müsli, dondurulmuş pizza, food service...Bir de içecekleri var ki, bu aralar onlara takmış durumdayım!İki tür içecekleri var.Sıcak ve soğuk içecekler.Yaz için Çikolatalı Milkshake süper bir seçim.Çok güzel bir kıvamı ve tadı var.



 Ama malum,kış aylarını yaşıyoruz ve insan sıcacık birşeyler içmek, içini ısıtmak istiyor.Bunun için Dr.Oetker'in Ekspres Salep ve İçilebilir Çikolata'sını şiddetle tavsiye ediyorum!Özellikle sıcacık salepi elime alıp akşamları oturuyorum bilgisayarımın başına, bloglara göz atıyor, yorumlar yazıyorum:))



 Üstelik yapılışı da çok kolay!1 bardak kaynamış süte Dr.Oetker Ekspres Salep'i döküyorsunuz ve karıştırıp içiyorsunuz!
Hem içeceklere hem de diğer ürünlerine göz atmak için buyrun Dr.Oetker'e....

6 yorum:

sssssvebbbbb dedi ki...

Merhaba canim nasilsin.Evdeki interneti hallettik bloglari geziyorum gönlümce biliyorum tez mez uğraşmak lazim ama ne yapayim bunlar daha çok hoşuma gidiyor.Hobiler, kitaplar, geziler sanirim ben yanliş meslek şeçmişim.Sana da merhaba demeden geçmeyim dedim.Yilbaşi dileklerini okudum inşallah diyorum. Bu arada fonun çok şeker bayildim benim kardeşim tam bir winnie the pooh hastasi o da bayilirdi görseydi eminim sevgilerimle..

lezzettabağı dedi ki...

Hoşgeldin canım!
İyi olmuş,bilgisayar sorununun hallolmasına sevindim.Tekrar aramıza döndün:)
Fon için söylediklerine teşekkür ederim.Yılbaşı için yapayım dedim:)
Sevgiler...

tarçın dedi ki...

evet haklısın gerçekten ben de çok beğendim bunları.fındıklı olanı da var sahlepin o da süper öperim kocaman...

lezzettabağı dedi ki...

Hmm fındıklısını hiç denemedim Tarçın'cım.Onu da deneyeyim hemen:)
Sevgiler...

DERYA dedi ki...

ben de az önce Dr. Oetker'in Köstebek Pasta'sını yaptım,yarın arkadaşımın doğumgünü var,ona götüreceğim.Daha önce de yapmıştım ve lezzetini çok beğenmiştim.Umarım yarın tüm arkadaşlarım da beğenir.

lezzettabağı dedi ki...

Ooohh Deryoşum beğenirler tabii!
Ellerine sağlık!