19 Eylül 2010 Pazar

Blog Yazarları Buluşması















Sevgili arkadaşlarımız Zeynep ve Burcu yeni bir blog yazarları buluşması düzenliyorlar.Katılmak isteyenlere duyurulur!


Buluşmaya katılmak isteyen blog yazarlarının yapması gereken ad, soyad, blog adı ve kendisine ulaşılabilecek telefon numaraları ile yanlarında getirmek istedikleri kişinin ismini içeren maili Zeynep ya da Burcu'ya göndermeleri.


Buluşmada keyifli bir sohbetin yanında kahvaltı tabağı ve sınırsız çay seçeneği var ve kişi başı bedeli 10 tl.Ayrıca bizlerin de evlerinde yaptıkları ikramlar memnuniyetle kabul edilecekmiş:))


Bu arada ilk iki buluşmada tekrarlanan hediyeleşme etkinliği biraz değiştirilmiş.Birbirimize hediye vermek yerine, okulların açıldığı bu dönemde ihtiyacı olan bir öğrenciyi sevindirecek (kalem, silgi, boya kalemi, hikaye kitabı vs.) birkaç malzemenin bir zarf içerisinde getirilmesi rica ediliyor.


Son olarak, buluşmaya katılmak isteyebilecek diğer arkadaşların da haberdar olabilmesi için bloglarımızda bu buluşmaya yer vermemiz isteniyor.


Buluşmada tanışmak, kaynaşmak ve sohbet etmek üzere:)

10 yorum:

Filiz dedi ki...

merhaba,uzun süredir sizi takip ediyorum,buluşmaya ben de gelicem inşallah,orda tanışırız umarım.sevgiler..

bana da beklerim
filizinevi.blogspot.com

Syhn dedi ki...

katılacaksın yani ;) tıpkı bnm gibi=)
görüşmek üzere diyelim öyleyse ;)

Unknown dedi ki...

CNM SENI TANIDIgıma cok mutlu oldummm
sevgiler

Bengü dedi ki...

Canancığım, seninle tanışmak çok mutlu etti beni. Çok güzel ve eğlenceli bir gündü. Keşke biraz daha kalabilseymişim. Şimdi önerdiğin kitapları inceleyeceğim. Sevgiler canım. Öptüm

Unknown dedi ki...

Özge'cim ben de inan çok mutlu oldum tanıştığımıza.Bundan sonra da tüm buluşmalarda görüşmek üzere:)

Unknown dedi ki...

Sevgili Bengü,
Benim için de çok güzel bir gündü inan!İlk defa katıldım ama sanki herkesi uzun zamandır tanıyor gibiydim!Bütün günümü aydınlattı dünkü buluşma.Seninle ve eşinle tanıştığıma da çok memnun oldum!Umarım bundan sonraki buluşmalarda yine görüşmek kısmet olur!
Sevgiler:)

Filiz dedi ki...

merhaba,seninle tanışmak çok güzeldi,keşke daha çok sohbet edebilseydik:(bundan sonra da görüşme imkanımız olmasını diliyorum.sevgiler

Unknown dedi ki...

Filiz'cim merhaba!Evet bu buluşmada çok sohbet etme imkanımız olmadı ama darısı diğer buluşmalara inşallah!Böyle güzel blogcularla tanıştığım için ben de çok mutluyum:)

Syhn dedi ki...

canancım,
senin o güzel yüzünü gördüğüme çok sevindim.
iyiki gelmişsin iyiki gelmişimm..
çok öpüyorum..

Unknown dedi ki...

Sağol Seyhan'cım,
Ben de aynı şekilde seninle yakından tanışabildiğime çok sevindim!İyi ki görüştük!Bundan sonra daha sık görüşürüz umarım!Sevgiler:)