5 Ekim 2010 Salı

Beyoğlu Sahaf Festivali















Kitaplarla ilgili bir festival olur da ben gitmez miyim?Tabii ki gittim.Çok güzeldi, geçen sene de gitmiştim.Tüm sahafların böyle birarada olması gerçekten de güzel oluyor.Ama tabii değişik kitaplar bulabilmek için iyi araştırma yapmak gerekiyor, e bu da tezgahın başında ayakta uzun bir süre geçirmek demek.Bu da malesef bana bu sene pek uymadı hamile olduğum için!Çabucak yoruluverdim, o yüzden çok araştırma yapamadım kitap tezgahlarında!Seneye inşallah!
Ama yine de bir kitap bulup aldım, bebişim için:))Uzun zamandır bir masal kitabı almak istiyordum oğluma, festivalde buldum!Daha erken değil mi masal için diyebilirsiniz, ama değil.Çünkü bebek anne karnında dışarıdan gelen sesleri duyabiliyor, annesinin, babasının seslerini ayırt edebiliyor ve müzik sesi duyunca hareket ediyor.İşte ben de her akşam oğluma bir masal okumak için aldım bu kitabı.Şimdi esas dört gözle beklediğim Tüyap Kitap Fuarı var sırada!!Çok heyecanlanıyorum başlayacağı için!Hamileyim filan demeyip gideceğim inşallah:))

Bunlar da Sahaf Festivali'nden bazı kareler...

6 yorum:

Ipek dedi ki...

Nasil gitmek istiyorum anlatamam.. Keske Istanbul'da olsaydim..

Zeynep'in Evi dedi ki...

bayıldım siyah beyaz fotoğraflara..

Adsız dedi ki...

Öyle çok istiyordum ki gitmeyi. İstanbul'da ya da İstanbul'a yakın bir yerde olsam hiç durmazdım

nehircce dedi ki...

Bende hamileyken okumaya başlamıştım masalları,şimdi kitap okutmadan uyuduğu bir gece yok, çok mutluyum kesinlikle faydalı olduğuna inanıyorum..Okumayı öğrendiklerinde kendileri okuyacaklar inşallah.sevgiler.

Deli Anne dedi ki...

İçinde kitap olan ne varsa muhteşemdir zaten.. Ben de büyük oğluma okuyordum devamlı, hamileyken de yeni doğduğunda da ve sonrasında.. kitap delisi bir çocuk oldu şimdi.. kelime haznesi, cümleleri çok muazzam. belki o zamanların tesiriyledir, kimbilir.

Sevgiler ve hayırlı doğumlar.

Syhn dedi ki...

hakikaten bu yorucu olması şaşırtıcı sadece ayaklar değil gözlerde sızlıyor ve saatler geçip gidelibiyor farkına varmadan. gitmen bile takdire şayan..
masal kitabı almanda ;)

bu arada o siyah beyaz fotografları çekmişsin. onları satın alan insanlar vardı çok garibime gitti :)