6 Ocak 2012 Cuma

Dünyanın En Büyük Sırrı - Og Mandino

Og Mandino diye bir yazar duydunuz mu?
Ben arkadaşım sayesinde öğrendim. Bana yarım sayfalık çok güzel bir yazısını göndermişti yazarın. Sonra da araştırdım ve internette birkaç kitabını bulup satın aldım.

Og Mandino 1923'te İtalya'da İtalya'da doğmuş. Dünyada Kişisel Gelişim'in öncülerinden olan bir satış uzmanı olan Og Mandino, aynı zamanda da profesyonel bir konuşmacı. Motivasyon konusunda bir otorite kabul ediliyor ve kitapları tüm dünyada 25 dile çevriliyor, 50 milyondan fazla satıyor.

Yazarın ülkemizde yayınlanmış başlıca kitapları:
-Dünyadaki En Büyük Satıcı
-Büyücünün Hediyesi
-On İkinci Melek
-Dünyanın En Büyük Mucizesi
-Dünyanın En Büyük Sırrı
-Başarı ve Mutluluğun Sırları
-Yaşamanın Daha İyi Bir Yolu

Ben, Dünyanın En Büyük Sırrı'nı okudum. Eğer bu tarzda yazılmış kitapları seviyorsanız okuyun derim.
Kitabın arka kapak yazısı da şöyle:

"Sevgili Okuyucu! Bu kitap belki de hayatının rehberi.Hayalgücünü kullan, bu kitabı ve verdiği mesajı, cennetle aranda bir merdiven olarak düşün; seni alıp geçmişte yaşadığın başarısızlık ve aksiliklerin üzerine çıkaracak, keyif, gurur ve başarıyla dolu yepyeni bir yere ulaşmanı sağlayacak bir merdiven.
Seni cennete ulaştıracak bu çok özel merdivenin her basamağındaki öğüt ve öneriler bir sonraki basamağa geçmene ve sonunda yaşamını düşlediğinden de güzel kılacak bilgi ve isteğe sahip olmana yardımcı olacak.
Sen çok daha iyi bir yaşamı hak ediyorsun. İşte en sonunda geleceğin kendi ellerinde. Doya doya yaşa!"
                    

5 yorum:

Zombi dedi ki...

Kapak ilgi çekici değil ama bilmiyorum :D:D

Adsız dedi ki...

Ben de daha önce hiç duymamıştım. en kısa zamanda alacagım inşaallh

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

dünyanın en büyük sırrı'nı üniversite yıllarım da okumuş ve çok sevmiştim.. hatırlatmaya teşekkürler.. tekrar okuyacağım..

nymphea dedi ki...

Ben Dunyadaki en buyuk saticisiyi yillar once okumustum ama baska da hicbir kitabini gormedim.Bu post ile tekrar aklima getirdin, digerlerini de okunacaklar listeme alacagim ;-)

Betül Yıldıztekin dedi ki...

Duydum tabiki.. Onikinci Melek ve Dunya'nin en büyük mucizesini okuyup çok beğenmiştim. Yeniden gündemime düştü bu yazıyla. Diğer kitaplarını da en kısa zamanda okuyacağım.