11 Ekim 2016 Salı

Hayvanlardan Aleminden Şaşırtıcı Bilgiler

Mavibulut Yayınları'ndan 9+ yaş çocuklar için nefis bir seri!

"Yayımlandığı günden beri sayısız ödül alan ve yarım milyondan fazla satan Hayvanlar Aleminden Şaşırtıcı Bilgiler dizisi şimdi Türkçede!


En küçük dinozorun bir tavuk boyutunda olduğunu, her kaplanın üzerindeki çizgilerin farklı olduğunu, 400 köpekbalığı türünün sadece 20'sinin insanlar için tehlikeli olduğunu, bazı yılanların 2 yıl yemek yemeden yaşayabildiklerini biliyor muydunuz?

'Hayvanlar Aleminden Şaşırtıcı Bilgiler', hayvanların bilinmeyen yönlerini keşfetmek için belgesel niteliğinde bir dizi. Kaplanlar, Dinozorlar, Yılanlar ve Köpekbalıkları başlıklarıyla yayımlanan bu dört kitabın her birinde konu edilen hayvan hakkında birbirinden şaşırtıcı çok sayıda bilgi, rengarenk resimler ve espriler ve espriler eşliğinde okura sunuluyor.

Öğrendiğimiz bilgileri zihinde kalıcı hale getirme konusunda dijital araçlar yerine kitaptan öğrenmenin yarattığı fark sıkça yazılıp çizilir. O nedenle, çocuklardaki öğrenme açlığının mümkün olduğunca kitap aracılığıyla giderilmesi noktasında bu eğlenceli kitapların çok faydalı olacağına inanıyoruz. Yayınladığı her ülkede büyük başarı sağlayan bu kitapları özellikle bilim ve doğa meraklıları ellerinden düşürmeyecekler.

İyi okumalar..."

"Hem komik hem de bilgilendirici. Genç okurların ilgisini mutlaka çekecek."
Winnipeg Free Press


"Bilimsel bilgiyi resimler eşliğinde sunan bu yöntem öğrenmeyi çok kolaylaştırıyor. 7'den 77'ye okuyan herkes için büyük bir keyif olacak."
Carrefour Families


"İçeriğindeki çizgi roman tarzı bu diziyi benzer bilim kitaplarından çok daha ilgi çekici hale getiriyor. Çocuklar içeriklerindeki renkli çizimlere ve hayvanlar arasındaki birbirinden komik diyaloglara bayılacak."
CM Magazine




1 yorum:

Ada Deniz dedi ki...

2 oğlumun da en sevdiği konudur hayvanlar. O kadar çok kitapları var ki bu konuda.