8 Haziran 2009 Pazartesi

Yeni şablonum!!

Merhaba arkadaşlar!Nasıl buldunuz yeni şablonumu?1 haftadır kocacığımla şablonu değiştirmek için uğraşıyoruz!Önce yeni şablonların bulunduğu siteleri bulduk, sonra içlerinden seçim yaptık, sonra onu bloga uyarladık vs. derken epey uğraştırdı bizi!Tabii biraz da bilmediğimizden oldu!Nasıl yapılacağını filan bilseydik daha kolay olurdu ama biz biraz araya taraya öğrendik nasıl yapacağımızı:)Yorumlarınızı bekliyorum yeni şablonumla ilgili!

Geçenlerde yazmıştım annemlerin kargoyla bir sürü şey gönderdiğini.Eee gönderdiklerinin arasında kardeşimin benim için yaptığı broş da vardı, ondan bahsetmeyi unutmuş muyum!Yaaa, benim yetenekli kardeşimin elinden her şey gelir, çok güzel takılar yapar kendisi.Bana da broş yapmış ve yollamış ama ben burada yazmayı unutunca doğal olarak üzülmüş!Valla ayıp ettim cidden!Neyse, bu nedenle hem kardeşimin yaptığı broş ile küpeleri hem de annemin bana diktiği giyisilerden bir kaç tanesini burada sizlerle paylaşmak istiyorum.İşte kardeşimin yaptığı broş...














Bunlar da benim için daha önce yaptığı küpeler...




























Bu da annemin bana dikip yolladığı limon sarısı gömlek...














Ve bunlar da, geçen sene diktiği ve herkesin çok beğendiği eteklerimden bazıları...
















































İşte böyle! Annem ve kardeşim daha önce de yazdığım gibi çok yetenekliler ama ben de pek yok o yeteneklerden:)Napalım, ben yapamıyorum ama onlar bana güzel güzel şeyler yapıyorlar.İkisine de buradan çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ediyorum!

Bugün çok yoruldum evde ev işleriyle.O yüzden bütün gün oturup şöyle bir keyif yapmaya fırsatım olmadı.Ben de akşama yapayım dedim.Bütün gün canım da tatlı birşeyler istedi durdu.Yani öyle çikolata filan değil de, pasta ya da sütlü tatlı gibi şeyler.Ben de ne yaptım?Kocam dışardaydı, telefonda ondan istedim gelirken tatlı almasını.O da sağolsun (cici adam) pasta almış bana!!Şimdi yazımı bitirince koca bir dilim pasta ve yanında çay beni bekliyor:)

Not:Yeni şablonumla ilgili görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum:)

10 yorum:

Aslısın dedi ki...

Sade ve güzel bir tema olmuş. Ben beğendim, güle güle kullan...

lezzettabağı dedi ki...

Çok teşekkürler Aslı.
Sevgiler...

Barbygirl_here dedi ki...

Ben de begendim temayi...Gule gule kullan...

Marifetli ailesiniz masallah :) Ne guzel seyler yollamis ailen...

Sevgiler canim...

lezzettabağı dedi ki...

Teşekkür ederim Fezacığım!Değişiklik yapalım dedik,güzel oldu:)
Öpüyorum,sevgiler...

neslihan erzincan özgür dedi ki...

yeni şablonun harika olmuş.çok beğendim.sevgilerimle...

lezzettabağı dedi ki...

Teşekkürler Neslihan güzel yorumun için!
Sevgiler!

Primarima dedi ki...

Şblona bayıldım başarılı olmuş hoş duruyor:)

lezzettabağı dedi ki...

Teşekkürler Sevgili Prima Rima!
Sevgiler...

derya dedi ki...

takılarım hakkında daha fazla bilgi almak ve satın almak için www.pasaj.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Stokta bulunan ürünler dışında sipariş üzerine tasarım yapabilirim. Bunun için, yapmamı istediğiniz ürünün fotoğrafını bana ulaştırmanız yeterli. www.pasaj.com adresine ziyaretilerinizi bekliyorum.

Öykücü dedi ki...

Şablon çok şık.

Kardeşinin broşuyla annenin limon sarısı gömleği favorilerim.Bence sen de yeteneklisindir ama ilgi alanın olmadığı için yapmıyorsun.Yani isteyip denesen kesin güzel şeyler yaparsın.

Sevgiler..