11 Şubat 2013 Pazartesi

OKUOKU


header_left_okuokulogo


Çevrimiçi kitap alışverişinde yeni bir dönem başlattık. Hediye ürünlerimiz, kampanyalarımız ve hizmet kalitemiz ile kitap kurtlarının keyif dolu alışveriş yapmalarını sağlıyoruz. okuoku.com zengin ürün çeşidi ve güncel kampanyaları ile Türkiye’de 2 seneyi aşkın bir süredir hizmet veriyor. okuoku.com müşterileri çok ekonomik fiyatlardan ve süper hızlı kargo hizmetinden fazlasıyla memnun. Ayrıca paketlerin içerisinden çıkan bol miktarda ayraç, hediye kitaplar ve ilginç bir şekilde kahve paketleri de kargonuzu aldığınızda sizi ayrı bir mutlu ediyor.

çok satanlar kitaplar, ucuz ürünler, yakında çıkacaklar, hepsi ve daha fazlası okuoku.com’da. Üstelik her gün 1 ürüne ve her hafta bir yayınevine müthiş indirimler uyguluyor. Hobi alanı henüz yeni açılan okuoku Puzzle, Lego, Kutu Oyunları ve daha bir çok çeşidi ile sizlere hizmet veriyor. 

Okuoku Kitap Dünyasına katılmak istiyorsanız vakit kaybetmeyin. Kitabınızı sepete ekleyin ve uygun ödeme koşullarından yararlanın. Üstelik kredi kartınızı internette kullanmak istemiyor ve havale seçeneğini de kullanmak istemiyorsanız kapıda ödeme yapabilirsiniz. Kargonuz geliyor ve siz ödemeyi kargo personeline yapıyorsunuz.   Eski yeni kelepir son çıkanlar ve dahası aradığınız tüm kitapların adresi okuoku.com  

Hızlı müşteri hizmetleri ile her türlü soru ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz.   
Sloganları da bir harikaymış;

‘’Aradığınız kitapları bize sorun, kendinizi değil bizi yorun…’’
t: twitter.com/okuokucom
f: facebook.com/okuoku1     

Hiç yorum yok: