15 Mart 2013 Cuma

Gizemli Günler / Sevgi Saygı


"Memo, kaybolan babasını yıllar sonra bulmuştur, ancak bu sefer de karmakarışık bir aileyle baş etmek zorundadır! Eski düşmanı, yeni dostu Tolga ve güzeller güzeli Eylem'le amansız bir maceranın içinde düşen Memo, Derinsu'nun gönlünü de yeniden kazanmak ister. Öte yandan, minik kardeşi Gizem'in özel yeteneği hepsine zor anlar yaşatır..."

Senarist, yazar Sevgi Saygı'nın Babam Nereye Gitti? ile başlayan ve Amcama Neler Oluyor? ile süren Memo'nun Macerası dizisi, içinci kitap Gizemli Günler ile noktalanıyor. Yazar, dedektif öykülerinin gerilimini ve bilim kurgunun tadını ustaca harmanladığı kitabında, okuru bilinmeyenin sınırlarında dolaşan, heyecan verici bir maceraya davet ediyor. Memo, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte içine daldığı ve gün geçtikçe daha karmaşık hale gelen tuhaf olayları çözmek için elinden geleni ardına koymamaya yine kararlı. Bazen umutları kırılsa ve öfkeye teslim olsa bile...Aileden iş yaşamına, cesaretten ilk aşka, yaşamın farklı yüzlerini ve duygularını sürükleyici bir kurguda bir araya getiren dizi, gündelik yaşamdan beslenen esprili diliyle her yaştan okuru sarıp sarmalayacak sıra dışı ve eğlenceli bir okuma vaat ediyor.


1 yorum:

acemi blogger dedi ki...

Beş kardeşin 4. sü olunca çocukken okuduğum kitaplar büyüklerden kalma oluyor. Düşünüyorum da özet kitap okumuş muydum acaba. O yüzden zamane çocukları nelerden hoşlanır, bu tarz kitaplar kaç yaşında okunmaya başlar bilemiyorum. Yeğenim okumayı henüz öğrendi sıkmadan okumaya teşvik etmek istiyorum.