15 Şubat 2013 Cuma

Meleklerden (Dinlemeyi Bilenlere) / Dorothy Chitty



Geçtiğimiz günlerde elime geçen bu kitap o kadar hoşuma gitti ki, bir an önce okuyup paylaşayım istedim.

Trend Yayınevi'nden Umur Bey bana gönderdi bu kitabı.  Kitabın öncelikle dikkatimi çeken ve beni okumaya yönelten özelliği kapağı oldu. Sade ama bir o kadar da sıcak bir kapak resmi görünce ister istemez elime aldım ve okumaya başladım.

Kitabın yazarı, aynı zamanda da medyum olan Dorothy Chitty. Kitapta kendi yaşadığı ve etrafından duyduğu, tanık olduğu hikayelere yer veriyor. Bu hikayelerin ortak özelliği ise, bize rehberlik eden, yardım eden meleklerin sesine kulak vermenin ne kadar önemli olduğu, hayatımızı nasıl yönlendirdiği. Tüm hikayeler öyle içten, öyle güzel ki, okudukça heyecanlanıyor ve siz de meleklerin sesine kulak vermek istiyorsunuz.

Kitabın arka kapak yazısı şöyle:

"Huzura giden yolda, rehberlerinizin yanınızda olduğuna inanırsanız, tüm önemli sorularınıza bir cevap bulabileceğinizi fark edeceksiniz.

TEK YAPMANIZ GEREKEN DİNLEMEYİ ÖĞRENMEK.

Farklı bir boyutta olan koruyucu meleklerimizin bize yardım etmek, bizleri korumak ve rahatlatmak için her zaman yanımızda olduklarını birçok yaşanmış olayla örnekleyen inanılmaz bir derleme.
Meleklerden, dinlemeyi bilenlere...
Farklı bir boyuttan birbiri ardına gelen mesajlardan sonra Kanada'ya taşınan bir fotoğrafçının harika bir iş bulmasını ve hayatının nasıl değiştiğini,
Nikaha kısa süre kala, kafasında duyduğu "Onunla evlenme!" seslerine dayanamayarak evlenmekten vazgeçen genç kızın yaşadığı stres dolu günleri atlatmak için çıktığı tatilde  hayatının erkeğini buluşunu,
Dokuz metre yükseklikten düşen bir dağcının görünmeyen eller tarafından gizemli bir şekilde kurtarılışını,
Bir kadının ölmüş annesinin uyarısını dinleyerek istemeyerek de olsa Zeebrugge feribotunu kaçırışını ve hem kendisini hem de ailesini ölümden kurtarışını...
Ve bunlara benzer inanılmaz yaşam hikayelerini paylaşmaya hazır mısınız?

İngiliz medyum Dorothy Chitty'nin kaleminden aralarında; kraliyet ailesi üyeleri, film yıldızları ve politikacıların da bulunduğu danışanlarının hikayeleri.

Dinlemeyi biliyorsanız."

Haydi, ne duruyorsunuz, siz de meleklerin sesine kulak verin ve bunu yapmaya önce bu kitabı okumakla başlayın!

4 yorum:

Adsız dedi ki...

İlginç bir kitaba benziyor, okumak isterim doğrusu.

Syhn dedi ki...

benim de ilk ismi ve kapağı ilgimi çekti canan. sonra da bir an önce okuyup paylaşma isteğin.
zevkine güvenirim ;)

umurxqw dedi ki...

İnsanın içini ısıtan sıcacık hikayelerden oluşan güzel bir kitap. Herkese tavsiye ederim.

Adsız dedi ki...

İnsanın içini ısıtan sıcacık hikayelerden oluşan bu kitabı herkese tavsiye ederim.