24 Mayıs 2013 Cuma

Şahane Hatalar Cumartesi / Lorraine Freeney&Tara McCarthy



April Yayınları'ndan harika bir kitap daha çıktı, gördünüz mü?
Şahane Hatalar Cumartesi

"Son hatanı hatırlıyor musun?
Şahane!
Serinin dördüncü kitabında vitesi yükseltiyoruz.

Cumartesi gecesi ateşi tutuşturuyor. Barlar seksi kadınlarla, baş döndüren erkeklerle dolu. Eski sevgilin pusuda, en yakın arkadaşın büyük bir sır saklıyor, herkesin gözü birbirinin üzerinde.

Cumartesi geceni nasıl tamamlayacağın ise tamamen sana ve yapacağın seçimlere bağlı.

Sürprizler adrenalini son raddeye çıkarıyor, şahane hatalar unutulmaz sonlarla düğümleniyor.

Çözebilir misin?

KADER DİYE BİR ŞEY VARDIR VE SİZİM SEÇİMLERİNİZLE DEĞİŞİR.

Bu kitabı okumaya normal bir kitap gibi birinci sayfadan başlayın. İlk bölümün sonunda, önünüze bir yol ayrımı çıkacak. Kararınızı verin ve ilgili bölüme gidin. Her bölümün sonunda seçimlerinizle kaderinizi kontrol etmeye devam edeceksiniz.

Kitabı okurken bazen hiç beklemediği bir yere ulaşacak, bazen de kendinizi daha önce olduğunuz yerde bulacaksınız. Hayatın size neler hazırladığını asla bilemezsiniz. Ama şunu biliyorsunuz: iyilikler her zaman ödüllendirilmiyor ve bazen hatalı kararlar, şahane olayların başlangıcı olabiliyor. Her yolculuğun sonunda başa dönüp tekrar başlayın, unutmayın, herkes ikinci bir şansı hak eder. Yüzlerce farklı hayat sizi bekliyor.

İyi şanslar."

1 yorum:

Zamska dedi ki...

şahane hatalar`ın ilk kitabını okumuştum ve başıma cidden gelmeyen kalmamıştı. kitabı okumaksa hansel ve gretel gibi arkada iz bırakmadan zordu. cesaretimi toplayabilirsem tüm zorluklarına rağmen diğer kitaplarıda okumayı düşünüyorum